MPG_Ziua B_start

   La începutul sezonului Riders Club 2016, plin de oportunități cicliste, aveți ocazia să vă bucurați de prima aventură MTB… la ZIUA B! Aflată la cea de-a 4-a ediție, competiția vă oferă ocazia perfectă de a reaprinde dorința de mișcare și de a da startul maratoanelor speciale de mountain bike din cadrul sistemului Riders Club, destinat sportivilor amatori. Fie că sunteți obișnuiți ai curselor mountain bike sau proaspăt debutanți, iubitori de viteză sau pasionați de plimbare în natură, evenimentul ZIUA B își propune să vă încânte cu atmosfera din zona de Start, să vă atragă în labirintul pădurii și să vă ofere o experiență de poveste, alături de oameni cu spirit frumos.

   Pe 16 aprilie a.c., vă invităm pe un traseu pitoresc, unduit pe malurile lacului Cernica și crestat prin mijlocul pădurii Cernica-Pantelimon, pregătit special pentru voi de echipa MPG și multiplul campion național Răzvan Jugănaru.

   Pentru riderii începători și pentru copii, începând de la vârsta de 6 ani, este creată tura scurtă de 17 kilometri, accesibilă și usor de parcurs, astfel încât oricine să poată beneficia de o plimbare frumoasă în natură. Pentru cicliștii bine antrenați este disponibilă cursa lungă, pe traseul Standard, de 41 de kilometri, care va oferi cu siguranță o experiență sportivă deosebită și ocazia de a pedala pe cărări întortocheate din pădure și de a admira priveliștile pitorești ale zonei. Înscrierile se fac online pe pagina evenimentului.

   Startul se va da într-o zonă deosebit de atractivă, in imediata vecinătate a Extreme Park de pe malul lacului Cernica, unde veți avea la dispoziție numeroase facilități: parcare, restaurante, dar și posibilitatea de a traversa lacul Cernica pe tiroliană, toate acestea oferind atât sportivilor cât și susținătorilor lor oportunitatea de a se bucura de o zi frumoasă de primăvară în aer liber. In cadrul evenimentului se va asigura o zona de relaxare în care participanții și susținătorii lor vor avea acces la terasă, catering și puncte de alimentare și hidratare. Nevoile concurenților vor fi acoperite de multiplele facilități disponibile în zona de Start, printre care se număra asistență medicală, garderobă, vestiar și asistență mecanică pentru biciclete.

   Pe lângă aventura de pe traseu, participanții vor avea numeroase beneficii pregătite de Riders Club împreună cu sponsorii și partenerii evenimentului.

   Cea de a 4-a ediție a competișiei ZIUA B este susținută de Gatorade, în calitate de partener oficial. În pachetul competițional, participanții vor găsi: numărul de concurs, cu un cip unic de cronometrare atașat; tricoul evenimentului ZIUA B, un bidon pentru apă și o sticlă cu băutură sportivă oferite de Gatorade. Cei mici se vor bucura în pachetul de concurs și de o borsetă oferită de BCR, care susține cursa Family în calitate de partener oficial. La finalul curselor, concurenții vor beneficia de o medalie de Finisher, iar apoi se vor putea relaxa în zona de catering unde vor primi câte o porție gustoasă și sănătoasă de paste Barilla, numărul 1 in Italia, în sos Barilla. Participanții adulți se vor putea răcori cu o doză de bere Ciuc Natur Radler, asigurată de Ciuc, partenerul oficial al sistemului de ciclism Riders Club.

   Pentru cei mai competitivi care se vor lupta pentru locurile de pe podium vor fi oferite premii atractive asigurate de Gatorade, Ghost – German Bicycle Technology, Gold Nutrition și alți sponsori. De asemenea, riderii care vor rămâne până la sfârșitul evenimentului vor avea ocazia să participe la o super tombolă și să câștige marele premiu, o bicicletă oferită de Ghost, sponsor oficial al sistemului Riders Club, dar să se bucure și de alte surprize.

   În calendarul Riders Club 2016 se vor desfășura încă 13 competiții, deschise amatorilor, așadar fiecare iubitor de mișcare poate decide când va începe aventura MTB pentru el, iar detalii găsiți pe: www.ridersclub.ro.

Vrei sa comentezi?